ICT-tekstschrijver.nl zorgt ervoor dat uw teksten van a tot z foutloos zijn. Wij zijn gespecialiseerd in proeflezen, eindredactie, herschrijven en tekstcorrectie van allerhande teksten. Van jaarverslagen tot commerciële teksten, van artikelen voor dag- en weekbladen, teksten voor het web en nieuwsbrieven: perfectionisme is ons handelsmerk!

Wat de inhoud van uw tekst ook is, u wordt natuurlijk niet echt serieus genomen als uw geschreven communicatie bol staat van de spel-, type-, interpunctie- en/of grammaticafouten. Als u het belangrijk vindt dat uw teksten van a tot z foutloos zijn, maak dan gebruik van onze diensten op het gebied van proeflezen, eindredactie en tekstcorrectie.

Een frisse blik

Feit is dat iemand die de tekst nog niet heeft gezien en de tekst met een frisse, onafhankelijke blik beziet vaak nét even die kleine foutjes en onzorgvuldigheden er uitpikt. Logisch, want als u ‘te dicht op de tekst zit’, leest u er gemakkelijk overheen. En u wilt vast niet dat spelfouten, verkeerd gebruik van hoofdletters of afkortingen, interpunctiefouten en grammaticale missers uw harde werk teniet doen.

ICT-tekstschrijver.nl bekijkt uw teksten met een frisse blik van begin tot eind en corrigeert waar nodig. Daarbij kijken we ook naar de effectiviteit van inleiding en de indeling van de paragrafen. En controleren we nauwgezet of de conclusie goed aansluit bij de voorgaande tekst.

U kunt bij ons terecht voor eindredactie en tekstcorrectie van al uw documenten. Of het nu gaat om verhalen, scripties, jaarverslagen of technische handleidingen, academische en wetenschappelijke artikelen, papers, brieven of teksten voor het web: ICT-tekstschrijver.nl werkt snel en accuraat.

Uiteraard hanteren we de laatste spellingsregels en de officiële spelling uit het Groene Boekje en houden we rekening met het geldende jargon.

Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op!