ICT-Tekstschrijver.nl is in 2013 opgericht door Onno Karman (1973), freelance ICT-journalist, SEO-specialist, copywriter, vertaler en webdesigner.

Onno Karman (1973) is geboren en getogen in Middelburg, Zeeland. Begin jaren ’90 verhuist hij naar Amsterdam om Nederlandse Taal- en Letterkunde te studeren aan de Vrije Universiteit. Een jaar later maakt hij de overstap naar Algemene Taalwetenschap, met als specialisatie Taal & Computer.

Na zijn studie gaat hij in 1998 aan de slag als ICT-er en werkt hij vier jaar als systeembeheerder voor onder andere OGD (Operator Group Delft), Politie Amsterdam-Amstelland, Deloitte & Touche en VluchtelingenWerk Nederland.

In 2002 besluit hij om zijn brede kennis van ICT en zijn schrijftalent te combineren en werkt hij jarenlang als redacteur voor onder andere WINmagazine, ComputerIdee, Computer!Totaal, Tips&Trucs en Zoom.nl.

In maart 2009 gaat hij zelfstandig verder als freelance ICT-journalist. Hij is gespecialiseerd in onder andere internet, software en besturingssystemen.

In 2013 lanceert hij twee specialistische websites: Seoforce (voor zoekmachine-optimalisatie) en ICT-tekstschrijver.nl (ICT-tekstschrijven, vertalen, tekstcorrectie en ICT-journalistiek).

Naast ICT-journalistiek, kun je bij ICT-Tekstschrijver.nl ook terecht voor (commerciële) teksten, correctiewerk en vertalingen.

ICT-Tekstschrijver.nl kan ook jouw teksten schrijven, teksten bewerken voor internet, teksten redigeren en teksten vertalen. Neem voor prijzen en beschikbaarheid contact met ons op, of plan meteen een telefonische afspraak inView Onno Karman's profile on LinkedIn