ICT-tekstschrijver.nl heeft vele honderden artikelen geschreven voor de grootste Nederlandse ICT-uitgaven. Daarnaast schrijven en vertalen we (commerciële) teksten voor print en online voor ICT-bedrijven en kun je bij ons terecht voor eindredactie en correctie van al uw teksten. Hieronder zie je een greep uit onze opdrachtgevers.

Staat jouw bedrijf hier binnenkort ook bij? Neem contact met ons op.

Commerciële teksten

OptimaData logoOptimaData
OptimaData is een full-service, multi-platform database dienstverlener, gespecialiseerd in open source database management systemen en levert alle diensten rondom databasemanagement zoals consultancy, beheer, onderhoud, monitoring en training. Ook voorziet OptimaData in staffing ten behoeve van tijdelijke en permanente personele ICT-capaciteit. ICT-tekstschrijver ghostblogt voor OptimaData.
Meer informatie: OptimaData

 

ShareValue
ShareValue levert professionals voor projecten en consultancy op het gebied van onder andere Microsoft SharePoint, .NET, Office 365, Azure, Dynamics 365, Xamarin en Sitecore. De professionals van ShareValue hebben ‘vakmanschap’ en krijen alle ruimte om hun technische kennis op hoog niveau te brengen en te houden door middel van gepaste opdrachten, kennisdeling en opleidingen. ICT-tekstschrijver schrijft en redigeert blogs in opdracht van ShareValue.
Meer informatie: ShareValue

 

SORSIT
SORSIT is een ICT-dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in Oracle-technologie en alles wat daarmee te maken heeft. Ze zijn bevangen door ICT, betrokken bij haar klanten en een tikje eigenwijs. Op deze manier leveren ze namelijk kwalitatief hoogstaande dienstverlening aan diverse tevreden klanten in uiteenlopende sectoren. ICT-tekstschrijver schrijft en redigeert blogs voor SORSIT (onder de vlag van Make Marketing Magic).
Meer informatie: SORSIT

 

Schouw informatisering logoSchouw informatisering
Schouw Informatisering richt zich 100% op de voedingsmiddelenindustrie met Microsoft technologie. De kwaliteit van de producten, garantie voor doorontwikkeling en de betrokkenheid van Microsoft bij haar partners zijn hier de redenen voor. Een belangrijke certificering voor Schouw Informatisering is de Microsoft Gold Partner certificering voor de competentie Enterprise Resource Planning (ERP). Binnen de Benelux is Schouw Informatisering een preferred Dynamics partner van Microsoft voor de foodbranche. Vanuit Make Marketing Magic ghostblogt ICT-tekstschrijver voor Schouw Informatisering.
Meer informatie: Schouw informatisering

 

Wortell logoWortell
Wortell helpt organisaties om in hun veranderende bedrijfsomgeving steeds voorop te lopen door de slimme inzet van nieuwe Microsoft-technologie. Wortell begeleidt klanten door het hele proces: van advies, implementatie, wegwijs maken van de eindgebruikers tot en met zorgeloos beheer. Wortell heeft negen Microsoft Gold-competenties en is twee keer verkozen tot beste Microsoft partner van Nederland. ICT-tekstschrijver schrijft en redigeert namens Make Marketing Magic voor Wortell diverse blogs.
Meer informatie: Wortell

 

Outsourcing HubOutsourcing Hub
Outsourcing Hub is het eerste en enige onafhankelijk matchingplatform voor ICT-serviceproviders en ICT-uitbesteders. Zorgt voor een effectiever, efficiënter en sneller offerte- en selectieproces. ICT-tekstschrijver schrijft en redigeert voor Outsourcing Hub diverse tekstproducties. Persberichten, interviews, redigeren van blogs enzovoort.
Meer informatie: Outsourcing Hub

 

Samsung Nederland
Samsung logoICT-tekstschrijver.nl heeft diverse teksten geschreven voor Samsung Nederland, zowel voor intern als voor extern gebruik. De teksten zijn SEO-geoptimaliseerd, zonder dat dit de leesbaarheid van de teksten negatief beïnvloedt.
Meer informatie: Samsung.nl

 

Sitecore
Sitecore logoVoor de .NET CMS- en Customer Experience Management Softwareproducent Sitecore hebben wij diverse teksten vertaald, Engels > Nederlands.
Meer informatie: Sitecore.net

 

Teconomy
Teconomy logoICT-tekstschrijver.nl heeft de SEO-teksten geschreven voor Teconomy. Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van virtualisatie, scripting en packaging van applicaties en systemen.
Meer informatie: Teconomy.nl

 

Equinix
Equinix logo
Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX) exploiteert International Business Exchange (IBX) datacenters op 32 locaties in 15 landen wereldwijd. ICT-tekstschrijver.nl heeft voor Equinix diverse persberichten vertaald.
Meer informatie: Equinix.com

 

Bovertis
Bovertis logoBovertis is een ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in innovatieve retailsoftware. Wij schreven voor Bovertis vele teksten, van webteksten tot folderteksten, van persberichten tot referentieverhalen.
Meer informatie: Bovertis.nl

 

SaaSplaza logoSaaSplaza
Voor deze Cloudservices-aanbieder voor Microsoft Dynamics schreven wij diverse referentieverhalen.
Meer informatie: Saasplaza.com

 

Argeweb
Argeweb logoArgeweb is een van de grootste hostingproviders van Nederland. ICT-tekstschrijver schreef een advertorial voor Argeweb, die in Emerce is gepubliceerd.
Meer informatie: Argeweb.nl

 

Ability Software International
Ability Software International logoASI business Software BV is onderdeel van het aan de Engelse (AIM in London) beursgenoteerde Formjet PLC. ASI is een internationaal bedrijf met een lange historie en gespecialiceerd in software oplossingen voor zowel thuisgebruikers als het MKB. ICT-tekstschrijver.nl schreef voor Ability Software International teksten voor internet, salesbrieven en referentieverhalen.
Meer informatie: Ability.com

 

Journalistieke producties

Computer Idee
logo-computerideeLuchtig, laagdrempelig, leuk. En informatief. Dat is Computer Idee. Wil je in begrijpelijk Nederlands op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en de mogelijkheden van de digitale samenleving, dan is Computer Idee echt iets voor jou.
Meer informatie: ComputerIdee.nl.

Computer!Totaal
computertotaal-logoComputer!Totaal is het grootste multimediale tech-merk in de Nederlandse markt. De lezer wordt zowel online als in het magazine voorzien van duidelijke tips, trucs, oplossingen, how to’s en reviews, zonder daarbij te verdwalen in irrelevante tech-talk.
Meer informatie: Computertotaal.nl.

iPhone Magazine
iphone-magazine-logo
iPhone Magazine is er voor iedereen die een iPhone bezit of eraan toe is er een te gaan kopen. Alles wat met de iPhone te maken heeft, komt in het magazine aan bod. Apps, praktijkervaringen van gebruikers, het besturingssysteem (iOS) en uiteraard accessoires en gadgets.
Meer informatie: iPhone-magazine.nl.

Zoom.nl
zoom.nlZoom.nl is Nederlands grootste fotografiecommunity en marktleider in het segment van de fotografiemagazines. Zoom.nl inspireert, helpt en leert de doelgroep om betere foto’s te maken.
Meer informatie: Zoom.nl.

Tips & Trucs
tips-en-trucs-logoHet maandelijkse magazine staat boordevol handige en nuttige informatie waarmee lezers hun computergebruik direct kunnen optimaliseren. Alle handelingen worden helder omgeschreven en duidelijk gepresenteerd in woord en beeld.
Meer informatie: TipsenTrucs.nl.

Webwereld.nl
webwereld-logoWebwereld bericht dagelijks op een kritische en toegankelijke wijze over ontwikkelingen binnen de ICT. Webwereld bereikt maandelijks bijna alle ICT-beslissers, ICT-professionals en -geïnteresseerden van Nederland en is daarmee de grootste zakelijke ICT-nieuwssite.
Meer informatie: Webwereld.nl.

MacWorld.nl
macworld-logoMacWorld.nl is hét online magazine voor de ware Applefan. Momenteel wordt MacWorld.nl vernieuwd.
Meer informatie: MacWorld.nl.

PCM
pcm-logoMet een pc kun je echt meer dan alleen wat internetten en mailen! Voor iedereen die geïnteresseerd is in testen, tips en techniek op het gebied van computers en alle andere digitale apparaten is er PCM, het Personal Computer Magazine.
Meer informatie: PCMweb.nl.

PC-Active
logo_PC-ActivePer 18 oktober 2013 is PC-Active het nieuwe verenigingsblad voor de leden van HCC. Hiermee is PC-Active is het grootste computertijdschrift in Nederland en Belgie over het digitale leven.